BejelentésTappancs
Aki itt jár itt is ragad:)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
Köszöntök minden Kedves Kutyabarátot az oldalon!


Ő egy angol cocker spániel, aki 2007.március 2-án látta meg a napvilágot. A törzskönyvezett neve Csipirkei Rider Kerek. Én Pollák Anna vagyok a gazdi, de még többet megtudhattok rólam a Panka menüpont alatt.

Már lassan egy két éve van együtt a kis csapat és sok-sok mindent megtanultunk már. A pacsi akár kérés nélkül is megy csak kaja legyen:) hát igen a Tapi hasa végtelen, bármit és bármennyit meg tud enni.
Sokat szoktunk vele sétálni és játszani, ha van időnk, akkor nagyokat szoktunk sétálni, akár még kirándulni is elmegyünk. Sokszor ő se tudja milyen jó dolga van. Mi mindent megteszünk, hogy a boldog gyerekkorát egy boldog felnőtté válás kövesse. Sokat visszük kutyusok közé játszani. A játékokban sincsen hiány, mindenfélét megveszünk neki, hogy kielégítsük a rágcsálását. Járunk kozmetikushoz, hogy szép legyen a bundája, bár ezt a Tapi nem nagyon szereti. Tervben van a kutyaiskola is, mert néha szófogadatlan a kutyus és, ha ez sikerül, akkor szeretnénk versenyre vinni.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!